Over ons

Baart BV

Baart BV Vastgoed Onderhoud is al 50 jaar in volle bloei. Waar de kern van ons bedrijf op 2 augustus 1965 werd opgericht door Willem Baart SR, kunnen we ons vandaag de dag met trots presenteren als krachtige onderneming, gedragen, ontwikkeld en gesteund door drie generaties sterk.

Waar alles begon met timmerwerken, is onze firma uitgegroeid tot een waar vastgoed onderhoudsbedrijf. Ons onderhoudsbedrijf is ervaren en gedreven in monumentenverzorging, schilder- en timmerwerkzaamheden, glaszetten en interieurdecoraties. En daar zijn wij trots op.

Baart BV: Innovatief, enthousiast en gedreven

Willem Baart JR., huidig directeur van Baart BV, omschrijft onze firma als toonaangevend en innovatief vastgoed onderhoudsbedrijf, versterkt door een professioneel, enthousiast en gedreven team. Gespecialiseerd zijn we, in het onderhoud van vastgoed van zowel woon- als bedrijfscomplexen, maar ook vele monumenten en hotels hebben wij mogen voorzien van onze service, kennis en kunde. Van exterieur tot interieur: wij behartigen een ieders vastgoed op de gewenste en beste wijze

Van generatie tot generatie: 3 generaties sterk

Waar in het jaar 1936 door Willem Baart SR de kracht en geest van Baart BV is neergezet, is in 1997 het roer overgenomen door de tweede generatie: Willem Baart JR. In 2010 heeft Matthijs Baart zich bij het bedrijf gevoegd en in 2014 is Tobias Baart toegetreden tot het team. Ondanks deze vernieuwingen en groei, is de spirit van Baart BV altijd hetzelfde gebleven. Kwaliteit en klantvriendelijkheid zetten in deze de toon. Dit maakt de firma Baart BV een innovatief en door drie generaties op handen gedragen onderneming, bestaande uit een krachtig team vol mensen met passie, kennis, kracht en kunde. Constant op zoek naar de beste oplossingen en methodes, vol van liefde voor het vak en keer op keer gebleken, de beste in haar branche: dat is Baart BV, voor al uw vastgoed en onderhoud.