Projecten

Hotels

2000 hotelkamers geschilderd in zeven jaar

Een hotel kan het zich niet veroorloven om kamers voor langere tijd uit de verhuur te halen. Die kamers vormen immers de belangrijkste inkomstenbron van het hotel, maar ze moeten wel tiptop in orde zijn. Baart BV biedt uitkomst. Het bedrijf is gespecialiseerd in het opknappen van veel hotelkamers in een korte tijd. Schilderen, behangen of stucwerk, het maakt niet uit, Baart zorgt ervoor dat de kamer helemaal in orde is en snel weer in gebruik kan worden genomen. In de afgelopen zeven jaar heeft Baart maar liefst 2000 hotelkamers geschilderd voor grote hotelketens als Van der Valk, NH Hotels, I’m Hotels en Htel Serviced Apartments.

V.V.E.

Vereniging van Eigenaren (V.V.E)

Indien u in een pand gevestigd bent dat bestaat uit meerdere percelen. Heeft u te maken met de Vereniging van Eigenaren. De vereniging die voor uw pand in het leven geroepen is om gezamelijk met de mede eigenaren ervoor te zorgen dat uw opstal en vastgoed goed onderhouden wordt. Baart BV biedt gemak. Een aanspreek punt voor al uw gezamelijke onderhouds werkzaamheden aan uw vastgoed. Of het nu gaat om een periodieke schilderbeurt, het vervangen van glas of het onderhouden van gezamelijke voorzieningen. Baart BV biedt ervaring, vakmanschap en boven alles kwaliteit.

Woningbouw

Woningbouw

Voor elke schilderklus kan men bij Baart BV terecht. Hoewel particulieren bij BaartBV wekom zijn, richt het bedrijf zich vooral op grote projecten. Woningcorporaties doen graag zaken met Baart BV, niet alleen voor nieuwbouw, ook voor onderhoud. Maar de dienst verlening van Baart BV gaat veel verder. Zo heeft het bedrijf onlangs 156 schuren getimmerd, compleet met nieuwe deuren en kozijnen. Glaszetten is een andere discipline waarvoor men bij Baart BV kan aankloppen. Het bedrijf heeft zich toegelegd op het plaatsen en vervangen van alle soorten isolerend glas.

Monumenten

Monumenten

Leiden is een stad met veel zichtbare historie. Baart BV draagt graag zijn steentje bij om de historie in stand te houden. Bijvoorbeeld als het gaat om de befaamde Leidse hofjes, zoals het Sint Stevenshofje of het Pioenhof. Deze hofjes moeten goed onderhouden worden en waar nodig brengt Baart BV de hofjes terug in een goede oude staat. Ook de Hooglandse kerk en de Marekerk mag Baart BV tot zijn opdrachtgevers rekenen. Baart BV schildert deze kerken zowel aan de buitenkant als van binnen.

Complete verbouwingen

Complete verbouwingen

Afgelopen jaar hebben wij meerdere complete renovaties uitgevoerd. Denk hierbij aan het volgende:

  • Sloopwerk / herindeling
  • Stukadoors en schilderwerk
  • Nieuwe pvc vloer
  • Nieuwe deuren
  • Nieuwe keuken
  • Complete badkamer en toilet
  • CV installaties
  • Elektra