Woningbouw projecten

Voor elke schilderklus kan men bij Baart BV terecht. Hoewel particulieren bij BaartBV wekom zijn, richt het bedrijf zich vooral op grote projecten. Woningcorporaties doen graag zaken met Baart BV, niet alleen voor nieuwbouw, ook voor onderhoud. Maar de dienst verlening van Baart BV gaat veel verder. Zo heeft het bedrijf onlangs 156 schuren getimmerd, compleet met nieuwe deuren en kozijnen. Glaszetten is een andere discipline waarvoor men bij Baart BV kan aankloppen. Het bedrijf heeft zich toegelegd op het plaatsen en vervangen van alle soorten isolerend glas.

Rombout Hogerbeetsstraat Amsterdam

25 woningen + restaurant voorzien van isolatieglas HR++.  

Voor het leveren en plaatsen van isolatieglas HR++ in de gehele woning inclusief ventilatieroosters. Omdat het oude schuiframen zijn en er verschil in gewicht is tussen enkelglas en dubbelglas. Hebben wij in diverse draairamen een nieuw verenpakket geplaats. Zodat het schuifraam goed blijft functioneren. Het restaurant op de hoek hebben wij de grote etalage ruiten ook vervangen voor veiligheidsisolatieglas HR++ (gelaagd). Om deze ruiten veilig te plaatsen moest er een kraan bij komen.

Kantoorpand Prinses Alexialaan 70 te Den Haag

Het nieuw gebouwde kantoorpand aan de Pr. Alexialaan 70 hebben wij het binnenschilderwerk voorzien. En in de algemene ruimtes het brandwerende glas geplaatst.

Onderhoud 40 woningen te Hoofddorp

Bij diverse woningen in Hoofddorp hebben wij het onderhoud verzorgd. Alle houten kozijnen geschilderd en gevels schoongespoten. Aan de zijkanten van de woningen hebben wij de huidige gevelbekleding vervangen voor trespa gevelbekleding.

Brugrestaurant A4 te Hoofddorp

De beplating van het brugrestaurant A4 hebben wij voorzien van nanocoat technologie. Om de onderzijde te bereiken moesten wij deze werkzaamheden avond/nacht uitvoeren. Hiervoor moest een gedeelte van de Rijksweg A4 worden afgezet. Naast de beplating verzorgen wij ook het schilderwerk aan de witte houtenkozijnen.

Complex Valeriusstraat 114 woningen te Leiden

Voor het verzorgen van het complete buitenschilderwerk.