Hotel projecten

Een hotel kan het zich niet veroorloven om kamers voor langere tijd uit de verhuur te halen. Die kamers vormen immers de belangrijkste inkomstenbron van het hotel, maar ze moeten wel tiptop in orde zijn. Baart BV biedt uitkomst. Het bedrijf is gespecialiseerd in het opknappen van veel hotelkamers in een korte tijd. Schilderen, behangen of stucwerk, alles is mogelijk. Baart zorgt ervoor dat de kamer helemaal in orde is en snel weer in gebruik kan worden genomen. In de afgelopen zeven jaar heeft Baart maar liefst 2000 hotelkamers geschilderd voor grote hotelketens als Van der Valk, NH Hotels, I’m Hotels en Htel Serviced Apartments.

Van der Valk Hotel Schiphol A4

Met trots hebben wij al meer dan 20 jaar een samenwerking met Van der Valk. In het huidige hotel hebben wij alle kamers, suites en algemene ruimtes het schilderwerk en behangwerk verzorgd. Dit is in totaal meer dan 225 hotelkamers.

Momenteel is Hotel Schiphol aan het verbouwen. De nieuwe torenvleugel met zijn 14 etages gaat 270 comfortabele en ruime hotelkamers herbergen. Deze zijn van alle gemakken voorzien. In de nieuwe situatie zijn zij dankzij een duidelijke routing makkelijk toegankelijk.

I’AM Hotel Hoofddorp

Het verzorgen van het schilderwerk en behangwerk in de 156 hotelkamers.

Van der Valk Hotel Duiven

Voor het verzorgen van schilder- en behangwerkzaamheden aan de 148 hotelkamers.

Htel Serviced Apartments te Amstelveen

Voor het schilderen van ruim 100 appartementen van Htel Serviced Apartment in Amstelveen. Schilderwerk wanden en ijzeren trappen in de lobby.

Van der Valk Hotel Hardewijk

Het verzorgen van het schilder-, en behangwerk in de hotelkamers. Ruim 90 hotelkamers.

Beachhouse Hotel Zandvoort

Het uniek gelegen hotel aan het strand van Zandvoort. Vanuit het hotel loop je zo het strand op en verblijf je in luxe en comfortabele kamers.

Tijdens de transformatie van kantoorruimte naar hotel hebben wij de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • Schilder,- en behangwerk van de 24 hotelkamers en algemene ruimtes
  • Schilder-, en behangwerk van de receptie en restaurant

Van der Valk Hotel Den Haag – Nootdorp

Al sinds de nieuwbouw verzorgen wij hier het schilderwerk en behangwerk. Ook met de uitbereiding in 2019 hebben wij de nieuwe kamers compleet voorzien van behang en uniek schilderwerk.

Daarna hebben wij het restaurant, de hotelbar en lobby een op fris beurt gegeven. Totaal heeft het hotel 187 hotelkamers en 5 suites.